Avatar

Directie Cisco Nederland:
Cynthia Koetsier-Beerten verantwoordelijk voor global accounts, Rob de Wildt nieuwe Directeur Services

Vanaf 1 november wordt Cynthia Koetsier-Beerten bij Cisco Nederland verantwoordelijk voor het account management van een aantal Nederlandse multinationals. Rob de Wildt wordt verantwoordelijk voor de dienstverleningstak. Beide posities hebben als voornaamste verantwoordelijkheid de samenwerking met klanten te versterken.

Cynthia Koetsier-Beerten was hiervoor vier jaar lang Director Services en vervulde daarvoor leidinggevende functies in Services Channel and Commercial Sales, Inside Sales en Finance. Zij wordt Director CGEM (Country Global Enterprise Model). Rob de Wildt was hiervoor zeven jaar Director Public Sector en daarvoor onder meer Director Commercial. Hij wordt Director Services.

Edwin Prinsen, Countrymanager Cisco Nederland: “Zowel Cynthia als Rob hebben bij Cisco zeer diverse rollen op hoog niveau vervuld en zijn daarom sterke all-rounders. Cynthia heeft in haar veertien jaar bij Cisco ‘high-performing’ teams gevormd die grote resultaten hebben geboekt. En in de twintig jaar dat Rob bij Cisco werkt, heeft hij meerdere bijzonder succesvolle strategische trajecten geleid. Om die reden was de keuze voor hen snel gemaakt. We kijken ernaar uit om hun expertise op deze belangrijke onderdelen toegepast te zien.”

Services en CGEM: Complexiteit toegankelijk maken
Cisco biedt naast hardware ook steeds meer software. Zo heeft het recent geïntroduceerde ‘Network Intuitive’ naast fysieke apparatuur ook een groot en cruciaal component dat het netwerk automatisch en veilig updated houdt. Daarnaast ziet Cisco veel organisaties worstelen om een echt veilig en toekomstbestendig IT-fundament te bouwen. Dit is een complexe opgave terwijl er intussen vaak een groot tekort is aan IT-specialisten in de organisaties zelf. Om deze organisaties te helpen breidt Cisco de dienstverleningstak verder uit. Deze beide onderdelen vallen onder de ‘Services’ bij Cisco.
Ook op het vlak van grote multinationals werkt het bedrijf aan verbetering van de samenwerking met klanten. Door deze centraal, vanuit het land waar het hoofdkantoor is gevestigd, te ondersteunen kan Cisco meer geïntegreerde oplossingen bieden en op die manier de klant beter helpen. Dit verloopt volgens het ‘Country Global Enterprise Model’.

 

++++++

https://twitter.com/CiscoNederland

Voor meer informatie / persverzoeken:
Sjoerd van Sprang – PR Manager
svanspra@cisco.com

 

Originally Posted at: https://emear.thecisconetwork.com/site/content/lang/nl/id/8117