Avatar

Cisco maakte vandaag de kwartaal- en fiscale jaarresultaten bekend voor de periode eindigend op 29 juli 2017. Daarbij rapporteerde Cisco kwartaalopbrengsten van 12,1 miljard USD, netto-inkomen op basis van ‘algemeen geaccepteerde boekhoudkundige principes’ (GAAP) van 2,4 miljard USD of 0,48 dollar per aandeel, en niet-GAAP netto-inkomen van 3,1 miljard USD of 0,61 dollar per aandeel.

"We hadden weer een sterk kwartaal en een jaar van transformatie. We hebben enorme vooruitgang geboekt bij de transitie van onze activiteiten naar meer software- en ‘recurring’ opbrengsten. Ook hebben we onze toewijding om innovatie te versnellen in onze ‘core’ en door de gehele portfolio waargemaakt”, aldus Chuck Robbins, CEO, Cisco. “Het netwerk is nooit eerder zo cruciaal geweest voor zakelijk succes en wij bouwen dat netwerk van de toekomst"

Voor het complete persbericht en details ga naar newsroom.cisco.com

Originally Posted at: https://emear.thecisconetwork.com/site/content/lang/nl/id/7976