Avatar

Digitale beloften maken schuld

Nederland bevindt zich steevast in de bovenste regionen van internationale ranglijsten van kwalitatieve gezondheidszorg. Bovendien lijken we de kosten van die topgezondheidszorg eindelijk in de hand hebben. Tegelijk pakken zich donkere wolken samen. Zorginnnovatie en e-health blijken de ons in het vooruitzicht gestelde voordelen niet te realiseren. De NZa spreekt weer over wachtlijsten en recent onderzoek van KPMG signaleert dat transparantie in de zorg achterblijft. In mijn ogen is er een gemeenschappelijke oorzaak. De basis – informatie-uitwisseling – is niet op orde.

 

Vanwege Cisco's programma Digitale Versnelling Nederland (DVN) schreef Edwin Prinsen deze opinie. Lees verder op Zorgvisie ICT

 

Originally Posted at: https://emear.thecisconetwork.com/site/content/lang/nl/id/7928