Avatar
  • Cisco öppnar det globala virtuella eventet Cisco Live! för fler än 90 000 kunder och partners från över 200 länder
  • Företaget visar upp en rad nya innovationer som ska hjälpa kunder tänka nytt kring applikationer, stärka medarbetarna, säkra deras verksamheter och omvandla deras infrastruktur

 Cisco Live! startar idag, med fler än 90 000 kunder och partners från fler än 200 länder bland deltagarna. Det två dagar långa digitala eventet har temat “Turn IT Up”. Inledningsanförandet hålls av Ciscos CEO Chuck Robbins, och programmet innehåller även innovationssamtal, hands-on-sessioner, artistframträdanden och utbildningar inom ledarskap och tekniska specialområden.

Det senaste året har visat oss att vi är starkare tillsammans och att teknologi kan ge oss kraft att hitta nya vägar att sammankoppla, säkra och automatisera en ständigt föränderlig och allt mer digital omvärld.

“Vi är vid en unik punkt i tiden där vi kan forma framtiden som ligger framför oss, och för att göra det behöver vi rätt teknologi för att lägga grunden”, säger Chuck Robbins, Ciscos globale CEO. “Med de innovationer vi visar upp den här veckan, kommer våra kunder världen över inte bara att kunna sammankoppla, säkra och automatisera framtidens IT, utan även dra nytta av teknologi för att driva en inkluderande framtid för alla.”

De nyheter Cisco offentliggör idag hjälper kunder tänka nytt kring sina applikationer, ge medarbetarna nya förmågor, säkra sina verksamheter och omvandla sin infrastruktur. Se sammanfattningen nedan.

Nyheter på Cisco Live!

  • Cisco omvandlar Internets infrastruktur för att stödja en mer inkluderande framtid för alla: Snabb digitalisering och 5G kommer att skapa fantastiska möjligheter för många, men inte för alla. En inkluderande framtid kräver att nätverken omvandlas på ett sätt som för alltid förändrar nätets ekonomi. Idag berättar Cisco om hur företagets strategi för Internet of The Future förverkligas med flera banbrytande innovationer inom chips, optik, mjukvara och system som omskapar nätverken i massiv skala. Läs mer i denna pressrelease.
  • Cisco Secure visar upp den lösenordslösa framtiden med enklare och mer pålitlig säkerhet för alla: Problemen med att använda lösenord är välkända. Lösenord är sårbara och svårhanterliga, vilket kostar verksamheter mångmiljardbelopp varje år. Idag presenterar Cisco Secure lösenordslös autentisering via Duo, som fungerar oberoende av infrastruktur, och låter användare hoppa över lösenorden och säkert logga in i molnapplikationer via säkerhetsnycklar eller biometrisk igenkänning. Duo-autentiseringen är en del av Ciscos marknadsledande zero trust-plattform med lager av enhets- och användningskontroll för att ytterligare förstärka säkerheten vid inloggning. För mer information, läs denna pressrelease.
  • Oöverträffad visibilitet över applikationer och Internet: Visibilitet bortom verksamhetens egna nätverk blir allt mer kritiskt, när IT går mot en hybridstrategi drivet av allt snabbare implementering av SaaS-, internet- och molnbaserade lösningar. Idag presenterar Cisco integration av internet- och molnanalysverktyget ThousandEyes med Cisco Catalyst 9000-familjen, och Cisco AppDynamics Dash Studio, marknadens första och enda full-stack visibilitetslösning för verksamheter och molnnätverk. Läs mer i denna pressrelease.
  • Cisco presenterar den mest expansiva SASE-arkitekturen, med fullständigt skydd från endpoint till molnet: Den snabba utvecklingen mot hybridarbete och flytten till molnet har gjort det allt mer komplext att hantera nätverk och säkerhet, på grund av en allt större angreppsyta med användare, enheter, applikationer och data. Idag förenklar Cisco nätverkssäkerhet med en expanderad Secure Access Service Edge (SASE)-arkitektur där alla kärnkomponenter kan köpas i ett paket och med flexibiliteten att enkelt växla över till en heltäckande abonnemangslösning i framtiden. Cisco presenterar även nya innovationer i den för molnet skräddarsydda plattformen SecureX, som erbjuder komplett skydd från endpoint till molnet. Mer information finns i denna pressrelease.
  • Längre fram under Cisco Live! kommer också fler nyheter från Cisco Webex, som bygger vidare på de fler än 400 nya funktioner som nyligen lagts till, för att hjälpa människor arbeta smartare, förbättra sitt välbefinnande och skapa mer inkluderande arbetsupplevelser. Även nyheter kring Ciscos kontaktcenterlösningar kommer att presenteras.

Det är fortfarande möjligt att registrera sig till Cisco Live! på eventsajten.