Avatar

Cisco visar upp nya lösningar för att hjälpa verksamheter flytta gränserna för vad som är möjligt.

Sammanfattning:

 • Fler än 18 000 deltagare på plats för Cisco Live 2020 i Barcelona, däribland många från Sverige
 • Cisco presenterar nyskapande teknologi inom IoT-säkerhet, nätverksteknik och samverkansverktyg.

Barcelona, 28-31 januari 2020 – Cisco Live 2020 är Ciscos största Europa-event, och en samlingspunkt för 18 000 kunder, partners, IT-experter och visionärer som vill ta del av de senaste nyheterna från Cisco, och inspireras till att dra maximal nytta av digitaliseringens möjligheter.

Cisco visar upp nya lösningar inom cybersäkerhet, nätverksteknologi och digitala samverkansverktyg, samt för applikationsutveckling under eventet. Det genomgående temat för nyheterna är Ciscos mission att hjälpa partners och kunder hitta och utvinna affärsnytta ur digitalisering.

“Cisco är i centrum av att hjälpa verksamheter uppnå konkreta resultat ur den snabbaste och mest omfattande teknologiska omvandlingen i historien, resultat som går bortom vad som tidigare ansågs möjligt”, säger Ciscos Europachef Wendy Mars i sitt inledningstal. “Företag över hela världen – oavsett storlek och bransch – är fortfarande bara i början av arbetet med att tämja potentialen i framväxande teknologier som exempelvis AI, 5G, adaptiv och prediktiv cybersäkerhet och Intelligent IoT. På Cisco Live hjälper vi våra kunder och partners hitta det verkliga värdet i tekniken.”

Bland nyheterna som presenteras på Cisco Live finns:

 • Applikationsutveckling: Appar har revolutionerat den digitala och personliga användarupplevelsen och påverkar användares engagemang och betalningsvilja. Vi har gått från varumärkeslojalitet till app-lojalitet. Cisco tar nu nästa steg efter förvärvet av AppDynamics 2019 och lanserar en rad lösningar som innebär att verksamheter I realtid kan se allt som händer i deras appar, följa med bättre i trafiken och interaktionerna, förutse och agera på problem och därmed agera för att få nöjdare användare och kunder.
  Ciscos nya erbjudande sammanfogar AppDynamics och Cisco Intersight Workload Optimizer för att erbjuda full överblick över applikationers prestanda och funktionalitet, i alla delar av ekosystemet – i applikationen, nätverket och datacentret, oavsett om man arbetar i egna datacenter eller i molnet. Cisco HyperFlex Application Platform innebär en integrerad, tjänstebaserad containerplattform, som förenklar provisionering och drift för Kubernetes – i molnet, datacentret och edge.
 • Säkerhetsarkitektur för industriell IoT: Ciscos nya säkerhetsarkitektur är byggd för att skapa bättre förutsättningar för verksamheter att optimera sina processer och skydda sig mot moderna cyberhot – vilket kräver en komplett överblick över komplexa och heterogena nätverksmiljöer. Cisco kopplar samman IT- och OT-miljöer för att skydda industriella processer och göra det lättare att samla in och analysera data från IoT-enheter. Målet är att uppnå högre effektivitet, bättre affärsbeslut och snabbare digitalisering.
 • Nya kontaktcenterlösningar för bättre kundupplevelse: Kunders lojalitet kan ta år eller årtionen att vinna – men förloras på ett ögonblick. För att hjälpa kundtillvända företag att hålla jämna steg med högre krav på upplevelsen presenterar Cisco tre nyheter; förstärkt AI-stöd, en ny kundhanteringslösning och ett nytt, molnbaserat kontaktcenter.
 • Bättre möten med AI-stöd: Ciscos nyheter för samverkansverktyg gör det möjligt att gå från ord till handling, och skapar nya värden ur Webex-möten. Cisco ger också ny kontroll till kunder att styra var Webex-data lagras. En produktnyhet som visas upp är Cisco Webex Room USB, en ny instegslösning för att ge fler tillgänglighet till marknadens ledande mötesinfrastruktur.

Andra höjdpunkter från Cisco Live

 • Cisco Corporate Social Responsibility: Cisco presenterar sin social impact-plan, en del av företagets strävan att bidra till att lösa globala problem genom teknologi och expertis. Målet är att genom olika initiative bidra till positiv förändring för en miljard människor världen över fram till år 2025.
 • DevNet Zone:Besökare går på djupet med API:er, får tillfälle att vässa sina kunskaper i kodlabbet, och lära sig mer om Ciscos nya DevNet-certifieringar som lanseras i februari 2020.
 • World of Solutions and Cisco Showcase: Fler än 130 utställare visar upp produkter och innovationer för att ge en helhetsbild av hur Ciscos innovation bidrar till skapa värde.
 • Walk-in Labs: Ett tillfälle att komma närmare Ciscos produkter, genom ett nytt upplägg som låter besökarna uppleva olika scenarion, utforska funktioner och få tillgång till utbildningsverktyg i en stimulerande miljö.
 • Cisco Investments Village: Möt åtta av marknadens mest spännande start-ups och se de tekniska lösningar de använder för att förändra spelplanen på sina marknader.

Mer information

About Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) is the worldwide technology leader that has been making the Internet work since 1984. Our people, products, and partners help society securely connect and seize tomorrow’s digital opportunity today. Discover more at thenetwork.cisco.com and follow us on Twitter at @Cisco.

 

# # #

 

Cisco and the Cisco logo are trademarks or registered trademarks of Cisco and/or its affiliates in the U.S. and other countries.  A listing of Cisco’s trademarks can be found at www.cisco.com/go/trademarks. Third-party trademarks mentioned are the property of their respective owners.  The use of the word partner does not imply a partnership relationship between Cisco and any other company.