Avatar
Mobile World Congress, 28 februari 2023 – Cisco laat de komende dagen op het Mobile World Congress in Barcelona zien en horen hoe Cisco samenwerkt met aanbieders van communicatiediensten, systeemintegrators en fabrikanten om eenvoudige, veilige draadloze ervaringen te bieden die alles en iedereen met elkaar verbinden.
“Om succesvol te zijn in het digitale tijdperk moeten bedrijven vertrouwen op nieuwe softwareplatforms, 5G en Wi-Fi-connectiviteitsoplossingen”, zegt Jonathan Davidson, Executive Vice President en General Manager, Cisco Networking. “We kijken ernaar uit om onze nieuwe oplossingen te introduceren aan onze klanten en hen te ondersteunen in het versnellen van de digitale transformatie in diverse sectoren.”
Cisco transformeert netwerken
Cisco ondersteunt serviceproviders in 100+ landen bij het bouwen van het ‘Internet for the Future’. Met een slimme, open 5G-infrastructuur, het Cisco Mobility Services-platform dat meer dan 200 miljoen apparaten aanstuurt en een ongeëvenaard beveiligingsportfolio, ondersteunt het bedrijf een breed scala aan IoT-gebruiksscenario’s die zijn afgestemd op de behoeften van klanten. Er lopen nieuwe projecten met partners als BT Group, KPN, Telenor, Telstra, Telus, Tele2 en TIM om grootzakelijke klanten te ondersteunen bij het vereenvoudigen van netwerkoperaties en het automatiseren van processen om IoT-implementaties van elke omvang snel te beheren. Meer informatie hier.
Nieuwe en uitgebreide partnerschappen
 • Cisco lanceert Meraki 5G Gateways met T-Mobile om eenvoudig en schaalbaar zakelijk internet te leveren: Cisco en T-Mobile hebben plannen aangekondigd om bedrijven Cisco Meraki’s allereerste 5G mobiele gateways, de MG51 en MG51E, aan te bieden. Meer informatie hier.
 • Cisco en Intel werken samen om private 5G-technologie-innovatie en wereldwijde IoT-adoptie te stimuleren om alles en overal met elkaar te verbinden: door het bouwen van Global 5G Innovation Centers om 5G-applicaties en use cases te testen en zo de groei en acceptatie van 5G voor bedrijven te stimuleren. Meer informatie hier.
 • Cisco en NEC leveren 5G-connectiviteit en -automatisering voor netwerken over de hele wereld: om te kunnen voldoen aan de toenemende eisen van klanten. Meer informatie hier.
 • Cisco en NTT werken samen om private 5G naar grootzakelijke klanten te brengen en de transformatie van de industrie te versnellen: Cisco en NTT brengen Private 5G naar grootzakelijke klanten om de transformatie in de automotive, logistieke, gezondheidszorg, retail en overheidssectoren te versnellen. Meer informatie hier.
 • Cisco en Qualcomm Technologies, Inc. bundelen hun krachten om de automatisering en het beheer van multi-vendor RAN-systemen te vereenvoudigen om de voordelen van Private 5G voor ondernemingen te versnellen.
 • Webex Meetings is nu beschikbaar op de nieuwe Samsung Galaxy flagship smartphones om zo de efficiëntie van hybride werknemers te vergroten, waar en hoe ze hun werk ook doen. Meer informatie hier.
Nieuwe producten en oplossingen
Cisco lanceert ook diverse nieuwe platformen, producten en oplossingen die connectiviteit in het hele netwerk mogelijk maken:
 • Cisco Mobility Services ondersteunt communicatiedienstverleners wereldwijd bij het vereenvoudigen van het bouwen, beheren, beveiligen en leveren van nieuwe mobiele diensten. Meer informatie hier.
 • Cisco Meraki MG51 5G Gateway is de eerste 5G gateway van Cisco Meraki die klanten in staat stelt om een ultrahoge bandbreedte en 5G-aangedreven WAN-uplink vanaf het Cisco Meraki-platform automatisch in te richten en in de cloud te beheren. Meer informatie hier.
 • Cisco Catalyst Wireless Gateway met Secure Remote Access biedt hybride en externe werknemers meer keuzes om verbinding te maken met draadloze of vaste breedband. De integratie van Cisco Catalyst Wireless Gateway en Cisco SD-WAN Remote Access bieden uniforme beveiliging en compliance met behulp van Cisco’s op cloud-gebaseerde SASE-architectuur.
 • Cisco’s nieuwe Catalyst Rugged Access Point/Wireless Client en Catalyst Heavy Duty Access Point combineren Wi-Fi6E en Ultra-Reliable Wireless Backhaul Endpoint om vaste en mobiele eindpunten in industriële omgevingen te verbinden, waar cellular geen optie is.
Cisco Wi-Fi op MWC Barcelona 2023 
 • Voor het tiende jaar werkt Cisco samen met de Fira de Barcelona Gran Via om alle deelnemers een eenvoudige, naadloze en veilige draadloze ervaring te bieden – met WBA OpenRoaming, met de nieuwste Cisco Catalyst Wi-Fi 6/6E technologie en Cisco DNA Center netwerkbeheer. Meer informatie hier.