Avatar

Avit Group is Partner of the Year

Amsterdam, 27 oktober 2022 – Cisco heeft, tijdens de jaarlijkse award show, bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen. De awards werden uitgereikt aan partners die zich het afgelopen jaar op een bepaalde manier hebben onderscheiden in de samenwerking met hun klanten en Cisco zelf, of aan partners die een noemenswaardige transformatie of ontwikkeling hebben gerealiseerd.

“De Partner Awards zijn een bekroning van goed werk en een moment om te vieren wat onze partners het afgelopen jaar allemaal hebben weten te realiseren” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization – Cisco Nederland.

Er waren in totaal zestien categorieën waar partners een award voor konden ontvangen.

Categorie FY22 Winnaar
Data Center & Cloud Partner of the Year Conscia
Security Partner of the Year Telindus
Collaboration Partner of the Year BIS|Econocom
Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year AVIT
Commercial & Small Business Partner of the Year NTT
Enterprise Partner of the Year Computacenter
Public Sector Partner of the Year Axians
Social Impact Partner of the Year Telindus
Managed Services Partner of the Year KPN
Transformation Partner of the Year Conscia
Marketing Partner of the Year Axians
2Tier Partner of the Year aaZoo
Customer Experience Partner of the Year NTT
Distributor of the Year Comstor
Sustainability Partner of the Year Nomios
Netherlands Partner of the Year Avit Group

 

Avit Group Netherlands Partner of the Year

Winnaar van de Partner of the Year award is Avit Group. Avit Group ondersteunt hun klanten in hun digitale transformatie. Met Cisco technologie lukt het hun keer op keer om een beveiligd, geautomatiseerd en toekomstbestendig netwerk te creëren. De internationale ambities van dit bedrijf zorgen ervoor dat ze zich blijven ontwikkelen in hun aanbod van services en diensten, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen. Door vast te houden aan hun strategie groeit Avit Group jaar op jaar met dubbele cijfers en boeken ze succes in elke architectuur. Wij weten zeker dat Avit Group de komende jaren nog veel gaat bereiken voor onze gezamenlijke klanten.

“Het was een feest om de awards dit jaar weer persoonlijk uit te reiken en we zijn ontzettend trots op alle partners van Cisco Nederland, van harte gefeliciteerd iedereen!” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland. “Het is belangrijk om goede partners te hebben, zonder hen kunnen wij namelijk niet de service bieden die onze klanten van ons zijn gewend. Daarnaast gaan technologische ontwikkelingen zo ontzettend snel en het is mooi om te zien hoe onze partners hier elke keer weer op in weten te spelen.”