Avatar

Cisco (NASDAQ: CSCO) organiseert dit jaar voor het eerst een hybride Cisco Live-evenement waarbij mensen van over de hele wereld via een livestream deel kunnen nemen en waarbij naar verwachting 15.000 mensen fysiek aanwezig zullen zijn.

Tijdens het event staan verschillende klanten, waaronder Amazon, de stad Las Vegas, Ford, McLaren Racing en Starbucks centraal. Daarnaast zullen er verschillende sessies worden gehouden gericht op innovatie, leiderschap en technische trainingen.

Door de uitdagingen en onvoorspelbaarheid van de afgelopen jaren hebben we de ware kracht van technologie gezien”, aldus Chuck Robbins, voorzitter en CEO van Cisco. “Het ondergaan van een digitale transformatie blijft ook de komende periode een speerpunt terwijl we door deze complexe wereld navigeren. Ik kijk er dan ook naar uit om onze nieuwe innovaties met onze klanten te kunnen delen zodat we hen kunnen blijven helpen te transformeren en, waar nodig, aan te passen.
Nieuwe technologieën

Cisco’s nieuwste technologieën op het gebied van netwerken, security, collaboration en applicaties helpen organisaties om de productiviteit, veerkracht en flexibiliteit te verhogen, die hard nodig zijn in de hybride wereld van vandaag. Deze nieuwe technologieën zorgen voor een inclusieve toekomst en leveren:

 • Uniforme ervaringen: zakelijke wendbaarheid en veerkracht zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Cisco heeft dan ook nieuwe cloud-beheermogelijkheden aangekondigd die een uniforme ervaring bieden in Cisco Meraki-, Cisco Catalyst- en Cisco Nexus-portfolio’s – en een nieuw Cisco ThousandEyes-oplossing om WAN-prestaties voorspelbaar te maken.
 • Cybersecurity: Cisco heeft zijn nieuwe securitystrategie onthuld, Cisco Security Cloud, voor een wereldwijd, cloud-delivered, geïntegreerd platform dat veilige toegang en connectiviteit biedt voor organisaties van elke vorm en grootte.
 • Een optimale hybride werkervaring: de eerste telefoon voor hybride werk – de Cisco Video Phone 8875 – maximaliseert de productiviteit en vermindert vergadermoeheid. Ook Webex Calling, onderdeel van de Webex Suite, ondergaat verbeteringen die de werkflexibiliteit, betrouwbaarheid en audio verbeteren. De integratie van ThousandEyes in de Webex Control Hub zorgt voor betere ervaringen voor Webex Suite-gebruikers, door IT-beheerders in staat te stellen prestatieproblemen van apps proactief te bewaken. Salesforce en Oracle Eloqua zijn nu geïntegreerd in Webex Webinars om flexibele workflows te bieden voor verbeterde productiviteit.
 • Een vernieuwde applicatie-ervaring: Cisco heeft AppDynamics Cloud gelanceerd, een cloud-native observability platform voor moderne applicaties die gebaseerd zijn op steeds complexere, gedistribueerde architecturen en diensten. Het is ontworpen met het oog op eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit en stelt IT-teams in staat om de uitzonderlijke digitale ervaringen te leveren waar bedrijven, consumenten en eindgebruikers momenteel om vragen.
 • Nieuwe gratis open-source, API-first ontwikkelaarsoplossingen: Applicaties zijn niet langer slechts een verlengstuk van het merk of een extra kanaal om klanten aan te spreken – vandaag de dag zijn applicaties het bedrijf. Cisco’s nieuwste Panoptica en Calisti-app voorzien bedrijven van moderne applicatieconnectiviteit, -beveiliging en -observability die cruciaal zijn voor uitzonderlijke digitale ervaringen.

Innovatie showcase

Cisco laat tijdens Cisco Live vooruitstrevende technologie zien in zijn “World of Solutions”:

 • Transformatie van reizen in de auto: een Ford Mustang Mach-E geeft een preview van Webex Meetings in de auto.
 • Hybride werkruimte: werk is niet een plek waar je naartoe gaat, het is wat je doet. Werk kan nu vanuit overal worden gedaan, thuis, op kantoor of in een café. Deelnemers kunnen Cisco’s hybride werkplekken betreden om de nieuwste technologie te testen die een moderne manier van werken mogelijk maken.
 • 3D-samenwerkingen: met Webex Hologram kunnen via augmented reality en 3D-hologrammen realistische vergaderingen op afstand worden gerealiseerd.
 • Samenwerken in de ruimte: ervaar Callisto, de unieke crew interface-technologie, die aan boord van het Orion-ruimtevaartuig zal zijn voor NASA’s Artemis I-missie, mogelijk gemaakt door Cisco, Lockheed Martin en Amazon.
 • De snelste autonome auto: Softwareontwikkelaars en netwerkingenieurs innoveren met behulp van Cisco’s technologieën en platforms – en vestigen zelfs een wereldrecord voor de snelste autonome auto met een landsnelheidsrecord van meer dan 190 MPH.
 • Asynchrone videoberichten: nu vergadermoeheid meer dan ooit voorkomt, is er grote behoefte aan oplossingen die de productiviteit en flexibiliteit op de werkdag verhogen. Vidcast, onderdeel van de Webex Suite, stelt gebruikers in staat om eenvoudig videoberichten op te nemen, te bewerken en te delen – en dat alles zonder te wachten tot de agenda’s op elkaar zijn afgestemd om live te kunnen vergaderen.