Avatar
  • Zichtbaarheid buiten het bedrijfsnetwerk is essentieel nu hybride werken de toepassing van SaaS-, internet- en cloud-oplossingen heeft versneld
  • Cisco integreert ThousandEyes in het Cisco-switchingportfolio en AppDynamics voor compleet zicht op applicaties in het eigen netwerk en daarbuiten
  • IT krijgt nu, naast het bedrijfsnetwerk, ook zichtbaarheid in en bruikbare inzichten uit externe netwerken en diensten

Cisco kondigt vandaag nieuwe softwarematige-oplossingen aan die technologieteams ieder moment zicht bieden op wat er overal in hun netwerken en daarbuiten gebeurt. Door ThousandEyes intelligence-oplossingen te integreren met AppDynamics en Cisco’s switching-portfolio, kunnen klanten beschikken over alomtegenwoordig inzicht en de mogelijkheid om kritieke problemen op te lossen binnen hun digitale applicaties en diensten.

Naarmate meer organisaties SaaS en cloud-gebaseerde diensten gebruiken om hun bedrijf flexibeler te maken, worden ze afhankelijk van netwerken en diensten die buiten hun controle liggen, zoals het internet. Hoewel ze hierover geen directe controle hebben, zijn ze wel verantwoordelijk voor de resultaten van de dienstverlening. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, levert ThousandEyes bruikbare inzichten in externe netwerken en diensten.

“Wendbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn nog nooit zo belangrijk geweest, veel organisaties willen daarom de voordelen van een cloud-first omgeving”, zegt Sebastiaan de Haas, Country Lead Cloud Infrastructure & Software Cisco Nederland. “De lancering van vandaag is een mijlpaal: we bieden echte internetintelligentie daar waar en wanneer klanten die het meest nodig hebben. Geen enkel ander bedrijf kan dit niveau van zichtbaarheid en inzicht bieden.”

Sinds de overname in augustus 2020 integreert Cisco de kracht van ThousandEyes internet- en cloudintelligentie met AppDynamics Dash Studio en de Cisco Catalyst 9300 en 9400 Series.

  • ThousandEyes Network & Internet Intelligence in AppDynamics Dash Studio: combineert de netwerk- en internet performance metrics van ThousandEyes in AppDynamics Dash Studio en AppDynamics’ next generation dashboarding experience. Deze nieuwe integratie biedt een gemeenschappelijke taal voor netwerk-, applicatie- en cloudteams om snel problemen te isoleren en op te lossen in het gehele digitale ecosysteem.
  • ThousandEyes Internet & Cloud Intelligence voor Catalyst 9000: nu automatisch meegeleverd met de Catalyst 9000 serie switches, biedt ThousandEyes end-to-end zichtbaarheid, van diep binnen de campus en filialen tot elke applicatie, netwerk en service buiten de directe controle van de onderneming. Klanten kunnen nu direct de bron van de applicatie-prestatieproblemen identificeren. Ook kunnen zij identificeren waar storingen optreden en de juiste teams samenstellen om deze te verhelpen, allemaal zonder extra hardware- of softwarekosten.

Deze nieuwe mogelijkheden vereisen geen nieuwe hardware en zijn beschikbaar voor klanten via software-abonnementspakketten. De ThousandEyes Intelligence in AppDynamics Dash Studio is vanaf april beschikbaar en kan worden gebruikt zonder de aanschaf van extra licenties of de inzet van extra agents. De ThousandEyes Internet en Cloud Intelligence voor Catalyst 9000 zijn ook vanaf april beschikbaar.