Avatar

Ook belangrijke securityverbeteringen in Webex aangekondigd

SAMENVATTING

  • Cisco SecureX, the breedste en meest geïntegreerde cloud-native cybersecurity-platform, zal wereldwijd beschikbaar komen op 30 juni 2020
  • CISOs krijgen met SecureX zichtbaarheid op wat in hun IT-infrastructuur gebeurt; geautomatiseerde workflows maken het mogelijk dreigingen snel aan te pakken
  • Aanvullende verbeteringen en integratie maken thuiswerken veiliger, met name door verbeterde e-mail security
  • Cisco maakt de security van de Webex collaboration software nog sterker, vergroot de capaciteit ervan en biedt nieuwe manieren om grotere groepen thuiswerkers en de terugkeer naar kantoor te beheren.

Amsterdam, 17 juni, 2020 – Cisco Live Digital – Cisco kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aan van Cisco SecureX, het breedste en meest geïntegreerde cloud-native beveiligingsplatform. SecureX wordt meegeleverd met alle Cisco Security-producten om de manier waarop klanten hun security beheren te vereenvoudigen en te verbeteren. SecureX komt op het moment dat organisaties worstelen met zakelijke en beveiligingsuitdagingen op ongekende schaal. Dit komt door de versnelling van de digitale transformatie en de toename van het aantal thuiswerkers.

 

Cisco SecureX verbindt Cisco’s geïntegreerde beveiligingsportfolio met de complete beveiligingsinfrastructuur van klanten, waardoor zij zowel huidige als toekomstige beveiligingsuitdagingen kunnen aanpakken. Het zorgt voor een consistente, vereenvoudigde ervaring en uniforme zichtbaarheid, het maakt automatisering van beveiliging mogelijk en het versterkt de beveiliging van het netwerk, de endpoints, de cloud en de applicaties.

“Met SecureX wilden we de manier waarop onze klanten de beveiliging ervaren opnieuw vorm geven door vereenvoudiging en automatisering”, zegt Gee Rittenhouse, SVP en GM van Cisco’s Security Business Group. “We wisten dat dit een transformatie zou zijn, maar we hadden nooit kunnen voorspellen hoe belangrijk dit nu zou zijn voor security- en IT-professionals. In deze nieuwe en dynamische wereld hebben klanten behoefte aan een securityplatform dat medewerkers kan beschermen ongeacht waar ze werken en waarmee de uitdagingen van vandaag en in de toekomst kunnen worden aangepakt”.

Naast de vereenvoudigde ervaring die SecureX biedt, komt Cisco Security ook met nieuwe verbeteringen en integraties om thuiswerkers verder te beveiligen:

  • Betere gebruikers- en apparaatbeveiliging door integratie van endpoint security en MFA (multi-factor authenticatie).
  • Klanten kunnen met meer vertrouwen gebruik maken van cloud e-mail. Cloud Mailbox Defense voor Office365 biedt volledige zichtbaarheid van e-mail (inkomende, uitgaande en interne berichten) inclusief context om de bescherming tegen geavanceerde e-maildreigingen zoals phishing, ransomware, spoofing en spam te versterken.

Meer security, meer capaciteit en intelligente inzichten voor Webex

Veilige samenwerkingstechnologieën die mensen helpen overal om hun werk te doen, zijn voor elke CIO erg belangrijk. IT-teams staan onder druk om de ongekende omvang van thuiswerken te moeten ondersteunen, terwijl zij tegelijkertijd de terugkeer naar kantoor moeten plannen. Cisco kondigt nu belangrijke Webex-aanvullingen aan om hen te helpen. Hiertoe behoren extra beveiligings- en compliance-mogelijkheden, intelligente en bruikbare inzichten om consistente gebruikerservaringen te leveren en een integratie met Box.

  • Cisco investeert in Webex om de wereldwijde capaciteit verder uit te breiden.
  • Om ervoor te zorgen dat klanten gemakkelijk en veilig kunnen samenwerken ongeacht hun locatie, maakt Cisco de beveiligingsmogelijkheden van Webex nog sterker en voegt nieuwe integratie met Box toe.
  • De intelligente en bruikbare inzichten van Webex Control Hub helpen IT met het beheren van een groter aantal thuiswerkers en hun terugkeer naar het kantoor.

Als marktleider blijft Webex de veranderende behoeften van klanten ondersteunen. In april 2020 ondersteunde Webex een half miljard deelnemers aan vergaderingen die samen 25 miljard vergadernotulen genereerden – meer dan het drievoudige van de gemiddelde hoeveelheid.