Avatar

Axians is Partner of the Year

Cisco heeft bekend gemaakt welke Nederlandse partners de vijftien awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2019. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Dit jaar zijn de winnaars:

Categorie FY19 Winnaar
1 Architectural Excellence:   Collaboration Avit
2 Architectural Excellence:   Data Center Axians
3 Architectural Excellence:   Enterprise Networks Telindus
4 Architectural Excellence:   Security Conscia
5 Meraki Partner of the Year SLTN
6 Customer Experience Partner of the Year NTT
7 Commercial Partner of the Year Simac
8 Public Sector Partner of the Year KPN
9 Enterprise Partner of the Year Conscia
10 Managed Services Partner of the Year Orange Business Services
11 Distributor of the Year Tech Data
12 Marketing Partner of the Year Telindus
13 Software Partner of the Year NTT
14 Transformation/Innovation Partner of the Year Avit
15 NL Partner of the Year Axians

“Het thema Perform and Transform staat centraal in de samenwerking tussen Cisco en zijn business partners. Ook afgelopen boekjaar hebben onze partners een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van Cisco Nederland. Om deze lijn ook in het nieuwe boekjaar door te trekken is het van belang dat onze partners transformeren richting nieuwe markten, nieuwe oplossingen en nieuwe businessmodellen. Dit alles in het belang van onze klanten die ons vragen om hen te helpen met de continue veranderingen rond digitalisering. We bedanken onze partners ook dit jaar weer voor hun fantastische prestaties en het vertrouwen in Cisco,” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands.”

Axians Partner of the Year
Niet alleen is Axians al jaren een zeer gewaardeerde partner van Cisco, maar behoort ook al jaren tot het gilde van hoog gecertificeerde Cisco Gold Partners. De afgelopen vijf jaar heeft deze partner telkens een zeer consistente groei laten zien met als voorlopig hoogtepunt het afgelopen jaar, waarin wederom een enorme groei met dubbele cijfers is gerealiseerd. Ruim een jaar geleden is Axians als van de eerste partner met Cisco in gesprek gegaan over de koers van Cisco richting periodiek terugkerende omzet en een software-georiënteerd businessmodel. Axians heeft daarop in lijn met het thema Perform and Transform voor vele facetten van het bedrijf de koers omgegooid en nieuwe diensten gecreëerd, met geweldige groei als resultaat.