Avatar

Cisco deelt cijfers tweede kwartaal
 

Cisco (NASDAQ: CSCO) rapporteert een omzet van 11,9 miljard USD in het tweede kwartaal, eindigend op 27 januari 2018,  een nettoverlies op een algemeen aanvaarde boekhoudprincipe (GAAP) basis van (8,8) miljard USD of (1,78) USD per aandeel en niet-GAAP netto-inkomen van 3,1 miljard USD of 0,63 USD per aandeel.

"We hadden een goed kwartaal, wat aantoont dat onze strategie werkt, ons bedrijf groeit, we hebben een fantastische innovatiepijplijn, onze balans is sterk en we hebben een team dat ongelooflijk goed presteert", zegt Chuck Robbins, voorzitter en CEO Cisco. "Het netwerk is belangrijker dan ooit voor zakelijk succes en onze nieuwe 'intent based' netwerkportfolio heeft een groot momentum, inclusief het snelst stijgende nieuwe product in onze geschiedenis."

Gedurende de 'earnings call' op 14 februari herhaalde Robbins zijn optimisme voor de toekomst van het bedrijf en voor netwerken. Robbins zei dat de focus van Cisco op software en abonnementen een sterke omzetgroei heeft veroorzaakt. De kern van deze groei is 'intent based networking', Cisco's softwarematige benadering van netwerken die schaalgrootte mogelijk maken, zodat organisaties snel inzicht kunnen krijgen. Het bedrijf introduceerde dit nieuwe tijdperk van netwerken afgelopen juni, en kondigde slechts twee weken geleden weer nieuwe mogelijkheden aan. Deze tweede golf innovaties omvat krachtige zekerheid over datacenter-, campus- en wireless portefeuilles, waardoor meer inzicht met voorspellende analyse kan worden verkregen.

Voor het complete persbericht en details ga naar Cisco Reports Second Quarter Earnings 
Voor duiding rondom de earnings call, ga naar Cisco’s strategy pays off: Chuck Robbins, “We had a great quarter.” 

Originally Posted at: https://emear.thecisconetwork.com/site/content/lang/nl/id/8662