Avatar

Ken je die vriend die alleen langs komt als hij wat van je nodig heeft? Of die vriend die alleen maar over zichzelf praat en nooit eens vraagt hoe het nou met jou gaat? Dat zijn vrienden die de meeste mensen niet al te vaak willen zien.

Om te voorkomen dat ik zo iemand ben, stel ik mezelf om de zoveel tijd de vraag wanneer ik voor het laatst oprecht voor iemand de tijd genomen heb en gevraagd heb hoe het met diegene gaat. En ik ben menselijk, dus de waan van de dag – of langer – zorgt er best nog eens voor dat ik dit niet goed genoeg doe. Daarom plan ik periodiek een moment van introspectie in, zodat ik weet of ik moet bijsturen. Rondom de jaarwisseling is in ieder geval zo’n moment. Ik zal uitleggen waarom ik dit met je deel.

Trusted
Je zult het vast hebben mee gekregen: ‘Voor elke organisatie die een cyber secure en intelligent digitaal platform wil hebben om ‘zaken te doen’ heeft Cisco ijzersterke services, software en hardware. We zijn er voor partijen die slimmer willen samenwerken of bijvoorbeeld willen voldoen aan GDPR – onder andere dankzij de automation in het netwerk’. Daar zijn we trots op en veel van onze partners ook. Maar in mijn ogen is dat niet het enige waar het om gaat….. 
 

Lees de opinie van Daan de Groot op Dutch IT Channel

 

++++++

https://twitter.com/CiscoNederland

Voor meer informatie / persverzoeken:
Sjoerd van Sprang – PR Manager
svanspra@cisco.com

 

Originally Posted at: https://emear.thecisconetwork.com/site/content/lang/nl/id/8434