Avatar

Al meer dan 20 jaar gebruikt Cisco zijn technologie en expertise om een positieve impact te hebben op mens, maatschappij en de planeet. We hebben laten zien hoe samenwerking met onze technologiepartners de deur naar innovatie en vooruitgang kan openen en inclusieve, welvarende economieën kan helpen groeien.

Lees er meer over in ons jaarlijkse rapport over maatschappelijk verantwoord ondernemen: https://www.cisco.com/c/en/us/about/csr/csr-report.html

EMEAR-hoogtepunten uit het FY17-rapport omvatten:

  • 59% van de elektriciteit die Cisco in EMEAR verbruikt tijdens FY17 is afkomstig van hernieuwbare bronnen. Dit percentage loopt op tot 100% van FY17-elektriciteitsverbruik in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
  • Cisco Networking Academy heeft sinds 1997 2,8 miljoen studenten in +60 landen in EMEAR uitgerust met digitale vaardigheden.

Originally Posted at: https://emear.thecisconetwork.com/site/content/lang/nl/id/8421